Penitenta (Calea spre iertare) serial turcesc ep 17 subtitrat romana acasa tv 2022 online

Poate ca eu nu voi gasi calea inspre iertare, dar tu ai sansa mortului in serialul turcesc cu episdoul 17 tradus in romaneste de Acasa Tv. E nevoie de penitneta, sa se stie ca ai facut ceva rau, in primul rand lor, dar si tie, care iti gasesti justificare la orice fapta. Noroc ca povestea e identica, o profesoara de liceu traieste banal bine intr-un oras din Turcia. Are o viață ce pare perfectă alături de soțul ei, un medic ce castiga destui bani și copiii lor. Viața ei o ia razna când fiica ei dispare iar cu aceasta nefericita ocazie ajunge sa afle o mulțime de secrete despre membrii familiei și prietenii ei. Cu toate ca nu e mereu de-ajuns, penitenta este o cale si conditie a iertarii, trebuie sa suferi pentru suferinta pe care-ai provocat-o cu voia ori fara voia ta. Desti stim, ni s-a spus intruna, ca trebuie sa iertam, asta nu e deloc lesne. va trebui sa privim online tradus in romana toate episoadele acestui serial turcesc pana la ultimul, ca sa intelegem calea inspre iertare.

Oricat de mult mi-ar displacea, caci la mintea mea eu te-as ierta, e timpul pentru ora de penintenta.
N-o faci pentru mine, insa e buna pentru sanatatea ta fizica si mentala *care e tot fizica si ea, in cap). E, pe scurt, ca si cum te-ai duce la sala, asa si asta, nu o faci pentru tine ci pentru ceilalati.

Cu toate ca nu e mereu de-ajuns, penitenta este o conditie a iertarii, trebuie sa suferi pentru suferinta pe care-ai provocat-o cu voia ori fara voia ta. Asa dupa cum se va intampla si in episodul 14 al acestui serial turcesc psihologic de maricel succes